Δημοσιεύματα-Συνεντεύξεις

ΕΝ ΧΟΡΩ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Περιοδικό «Ηπειρόραμα» Ιωαννίνων (2005): Αφιέρωμα «Εν Χορώ: μια εκπομπή για την Παράδοση και τον Πολιτισμό»

Εφημερίδα «Απεί Ρωτάν», Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης: Αφιέρωμα «Εν Χορώ: μια εκπομπή για την Παράδοση και τον Πολιτισμό»

Περιοδικό «Ηπειρωτικοί Αντίλαλοι», Συλλόγου Ηπειρωτών Πάτρας: Αφιέρωμα «Εν Χορώ: μια εκπομπή για την Παράδοση και τον Πολιτισμό»

Περιοδικό «?πειρος Χώρα», Αφιέρωμα «Εν Χορώ: μια εκπομπή για την Παράδοση και τον Πολιτισμό»

Εφημερίδα «Πρωϊνός Λόγος» Ιωαννίνων, 8-9/1/2005, «Η»

« Ανήμερα την Πρωτοχρονιά προβλήθηκε από την Λαογραφική εκπομπή «Εν Χορώ» του τοπικού καναλιού "TV1 ΗΠΕΙΡΟΣ" ένα εξαιρετικό, κυριολεκτικά, αφιέρωμα στον έξοχα κλαρινίστα Πέτρο - Λούκα Χαλκιά...»

Εφημερίδα «Ανεξάρτητος» Ιωαννίνων, news media (19/1//2005)

«Και μιας και μιλάμε για TV1, να μην το ξεχάσουμε. Η εκπομή «Εν Χορώ» του αγαπητού Ηλία Γκαρτζονίκα είναι από τις καλές τις τοπικής τηλεόρασης»

Εφημερίδα «Ανεξάρτητος» Ιωαννίνων, news media (11-12/3/2006)

«..... σωστή κριτική για δυο πολύ καλές εκπομπές της τηλεόρασης("εν χορώ" του TV1 και "τάσεις φυγής" του ITV)

Εφημερίδα «Ανεξάρτητος» Ιωαννίνων, news media (4/4/2006)

«.... Όμως πραγματικά, πρόκειται για δυο από τις πιο αξιόλογες εκπομπές στην τοπική τηλεόραση, που φαίνεται πως χρειάζονται πολύ δουλειά για να «βγουν» στον αέρα..... ο Ηλίας Γκαρτζονίκας που για έξι χρόνια καταφέρνει να έχει την πολύ πετυχημένη εκπομπή «Εν Χορώ»

Εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών», Τσιμπίδα, Φιλήμων Καραμήτσος (2006).

«..Η εκπομπή Εν Χορώ στο TV1 μου κάνει εντύπωση για την επιμονή της στην αναζήτηση ανθρώπων και ήχων από την τοπική μουσική παράδοση. Ο Ηλίας Γκαρτζονίκας που τη φτιάχνει... δείχνει ότι μπορεί να κάνει και καλή τηλεοπτική δουλειά... Νομίζω ότι πρόκειται για δυο εκπομπές που δείχνουν το δρόμο στους υπευθύνους των τοπικών καναλιών».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ, 2009. ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ, Απριλίου 2009.

Μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό TV1, της καταξιωμένης πλέον στο Γιαννιώτικο κοινό εκπομπής «Εν Χορώ», αφιερωμένη στην ηχογράφηση του νέου CD του Συνδέσμου «Μακάμικα & Ασίκικα τραγούδια της Ηπείρου».
Ο παρουσιαστής και ερευνητής του Ηπειρώτικου πολιτισμού κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας και ο εικονολήπτης κ. Γιώργος Γεωργούλας παρακολούθησαν και κατέγραψαν στιγμιότυπα και συνεντεύξεις στις 3 και 4 Ιουλίου 2008.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

Εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών», Καθημερινά και άλλα, Φωτεινή Γεωργούλα (12/1/2003). «Εν Χορώ» στην παράδοση. Μια τηλεοπτική εκπομπή για την μουσική παράδοση.

Περιοδικό «V.I.P» Ιωαννίνων, 10/2007, «Παράδοση με λαμπρό μέλλον»